Gebruiksvriendelijk en functioneel

Deurhorren

Ben je op zoek naar deurhorren?

Er zijn diverse hordeuren leverbaar voor elke situatie.

Deurhorren
Onze Plisséfit plisséhordeur vouwt het gaas op. Een voordeel is dat deze minder ruimte inneemt en zeer duurzaam is. Daarnaast is deze deurhor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de hordeur open en hij blijft staan op de juiste stand. Je schuift deze hor daarna weer terug voor je deur. Onze plisséhordeur is de best verkochte deurhor in Nederland!

Vaste hordeur of schuifhordeuren
Het gaas in deze vaste hordeur zit opgespannen in een frame. Dit frame scharniert of schuift voor de deuropening en neemt dus de nodige ruimte in beslag. Een voordeel hiervan is dat deze soort hordeuren beter bestand zijn tegen huisdieren, mits voorzien van speciaal sterk petscreen gaas. Deze hordeur wordt ook altijd helemaal op maat gemaakt dus hij past zeker. Deze hordeur kan tevens uitgebreid worden met een kattenluik. Zo kun je bij het kopen van een hordeur dus ook rekening houden met je huisdier!

Rolhordeur
Bij de rolhordeur rolt het gaas in de cassette op. Prima keuze voor draaiende deuren. Een voordeel is dat deze rolhordeur minder ruimte inneemt, als budget oplossing soms geschikt voor deuren die niet veel gebruikt worden.