Je bent altijd welkom

Kom langs in onze winkel

Laat je inspireren door de sfeervol ingerichte winkel in Tubbergen. Wij bieden een ware woonbeleving waar je geïnspireerd kunt worden door verschillende soorten raamdecoraties, vloeren, zonwering en horren voor elk budget en elke woonstyle.

Over Derksen

Derksen Woonideeën presenteert de nieuwste trends voor de totale woon- en projectinrichting. We zijn gespecialiseerd in alle soorten raamdecoratie, vloeren, zonwering en horren. Wij vertegenwoordigen de bekende merken en alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. Persoonlijk advies en service vinden wij een vanzelfsprekendheid. Samen met ons team realiseren wij jouw droomhuis.

Ons mooie bedrijf is bijna 100 jaar oud. De oorsprong begint bij het ‘venten’ langs de deur, vervolgens is er een fysieke winkel gekomen aan de Grotestraat naast de kerk. Enkele jaren geleden zijn wij verhuisd naar ons pand aan de Industriestraat 55 in Tubbergen. Dit pand is compleet gestript, verbouwd en aangepast naar de behoeften van deze tijd.

Raamdecoratie

Onze collecties zijn samengesteld op basis van de actuele trends. Hoge kwaliteit en mooi afgewerkt. Ervaar het gevoel van comfort, rust en kwaliteit. Onze collecties bestaan uit rolgordijnen, duo rolgordijnen, jaloezieën,plisségordijnen, duette shades, vouwgordijnen, verticale jaloezieën, paneelgordijnen, shutters, overgordijnen, inbetweens en vitrages.

Vloeren

Praktisch en stijlvol, wij verzamelen dessins en kleuren waar jij en je huis blij van worden. Een mooi interieur begint bij een goede basis. De kleur, de houtnerf, het materiaal, het heeft allemaal invloed op de sfeer en uitstraling. Er is een ruime keuze in tapijten, vloerkleden, marmoleum, vinyl, laminaat, PVC en houten vloeren.

Zonwering & Horren

Creeer je eigen terraswereld. Stijlvol, duurzaam en elegant. Van uitvalschermen en knikarmschermen tot screens, markiezen en rolluiken. Alles op maat gemeten en gemonteerd. En maak ook eens kennis met de insectenwering voor allerlei deuren en ramen. Natuurlijk ook op maat gemeten en gemonteerd.

“Kan niet, bestaat bij ons niet!”

Voor vakmanschap, service en flexibiliteit moet je bij ons zijn. Kan niet, bestaat niet bij ons en door onze ervaring hebben wij altijd een passende oplossing.

Treveden klanten

Wat ze zeggen