Sfeervol

Gordijnen

Gordijnen kunnen op verschillende manieren geplooid worden. Wij leveren onder andere prachtige plooi-, ring-, wave-, paneelgordijnen op maat.

Naar welke gordijnen ben je op zoek?

Plooigordijnen
Gordijnen kunnen op verschillende manieren worden geplooid. De plooi bepaalt, behalve de lichtdoorlatendheid ook hoe een gordijn valt. Bij vitrage- en inbetween-stoffen geldt dat, naarmate er meer stof in een gordijn wordt verwerkt, het gordijn minder licht en zicht doorlaat.

Vouwgordijnen
De meeste gordijnstoffen zijn geschikt voor vouwgordijnen. Vouwgordijnen zijn er in verschillende modellen. Voor elk interieur bieden wij de juiste vouwgordijnen. Naast de keuze van de gordijnstof bepaalt ook het type vouwgordijn de uitstraling.

Ringgordijnen
Gordijnen gemaakt met oogjes zijn altijd mooi. Dankzij de lussen kunnen de gordijnen heen en weer bewegen en soepel naar beneden hangen. Ringen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en hoe groter de ring, hoe sterker het effect.

Wavegordijnen
Wil je een golvend gordijn? Dan is het Wave Systeem zeer geschikt. Door een moderne manier van confectioneren ontstaat een volmaakte golfbeweging. De diepte van de golf kun je zelf bepalen en door deze manier van confectie valt het gordijn altijd in de juiste ‘plooi’.

Paneelgordijnen
Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een schuifpui, of ramen tot de vloer hebt. Bepaal zelf waar je ze heen wilt schuiven en welke stof je waar wilt hebben. Combineer transparante gordijnstoffen met dichtere stoffen om de lichtinval optimaal te regelen. Paneelgordijnen geven een strak effect aan je interieur. Vraag in de winkel welke stoffen geschikt zijn voor paneelgordijnen.